Mat och dryck

På Viskadalen anser vi att maten är viktig. Den ska vara god, näringsrik och vällagad.
Tack vare vår fantastiska kökspersonal är vi berömda för just detta!

Vi lägger stor vikt vid maten och tillagar alla måltiderna med omsorg och känsla. Vårt engagerade kök serverar husmanskost av högsta klass och är berömt för sin goda service och mat.
Kosten är viktig, för både kropp och sinne, och framför allt för att man ska orka med dagen.

Helpension på Viskadalens kursgård innebär kaffe och fralla vid ankomst, sedan lunch följt av eftermiddags-fika och 2-rätters middag på kvällen.
Övriga dagar ingår frukost, fm-fika, lunch och em-fika samt 2-rätters middag.
Avresedagen ingår frukost, fm-fika, lunch och em-fika.

Våra priser är inte bara humanare, vi ger också mer för pengarna!

Önskas tre-rätters supé eller lite festligare buffé på kvällen så måste det beställas 14 dagar i förväg.

Exempel på en 3-rätters supé vi kan servera är:

  • Chilikryddad melonsallad med lufttorkad skinka
  • Kantarellgratinerad fläskfilé med rosmarinkryddad rotfruktsrulle med getost
  • Husets pannacotta

Många fler förslag finns, kontakta bokningen för lista.

Vi serverar gärna temabufféer, t ex italiensk buffé eller grekisk eller varför inte mexikansk?
Vårt julbord är mycket populärt och säsongsbufféerna ett återkommande inslag på många kurser och konferenser (t ex höst-, vår-, sommar- och vinterbuffé).

Välkommen att beställa utefter egna önskemål!