Vi söker en aktivitetsledare

Är du fysiskt aktiv och älskar att vara ute i naturen? Kanske arbetar du idag som t ex. fritidsledare, scoutledare eller gruppträningsinstruktör?

Du brinner för att jobba med människor och teambuilding. Är självgående, idérik och ansvarstagande. Tänker du stort och utanför boxen är du rätt person för tjänsten.

Vi söker en aktivitetsansvarig som kan ta ett helhetsgrepp över kurs/konferensgårdens aktiviteter och samarbetsövningar. Så som kanotpaddling, lättare orientering och musikquiz. Du kanske till och med kan hålla spinningpass eller leda en konferensgrupp genom skogen på mountainbikes? Tjänsten inom detta område är bred och endast din fantasi sätter gränsen.

Du kommer att arbeta tätt med din närmsta kollega för att göra upplevelsen för våra kurs- & konferensgäster till en minnesvärd upplevelse.

I tjänsten ingår även receptionsarbete, försäljning av dryck i vår lobby-bar och lokalvård på kvällstid.

Det är ett krav att du behärskar svenska språket i tal och skrift samt att du har körkort och bil då kollektivtrafiken är knapp.

Tjänsten är på 50% med varierande arbetstider, i huvudsak kvällstid. Tillträde 3/2 eller enligt överenskommelse. Vi rekryterar löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan ansökningsdatumets slut.

Sista ansökningsdag 2019 12 20

Om du har frågor om tjänsten maila eller ring

monica.lember@vsaf.nu

Tel: 0320-183 33

Ansökan mailas till:  jobb@vsaf.nu

av Carin Carlström - - - Kategorier: Okategoriserade, Viskadalen