Fastighetsansvarig

Är du en engagerad och proaktiv förvaltare? Ser du det som självklart att arbeta serviceinriktat med gäster och kunder i fokus? Då kan tjänsten som Fastighetsansvarig hos Viskadalen Kurs & Konferens vara något för dig!

Om oss

Viskadalen Kurs & Konferens är en hotell- och konferensanläggning med rötter i textilindustrins och arbetarrörelsens historia. En förläggargård i Viskans dalgång, mitt i Sjuhäradsbygden, som varit folkhögskola sedan 1926. Vi har ca 11 000 kvm uppvärmd yta bestående av 118 hotellrum, 9 konferenslokaler, internat, lektionssalar, restaurang, kontor samt gemensamhetsytor för deltagare vid skolan och gäster.

Beskrivning av tjänsten

Du kommer upphandla, projektleda och följa upp ett stort antal bygg/renoveringsprojekt med ansvar för det faktiska utförandet och dess ekonomiska utfall. Tillsammans med platschef har du ett helhetsansvar för VSAF:s fastighetsbestånd och den ekonomiska förvaltningen.

Du kommer bli del av ett mindre team om tre personer med bred erfarenhet och kompetens. Som arbetsledare förvaltar du en blandad fastighetsportfölj med kontor, hotell- och konferensrum, lektionssalar, restaurang mm. Du och ditt team arbetar hands-on med det löpande underhållet samt den dagliga driften och håller anläggningen igång och presentabel så väl inomhus som utomhus.

Som fastighetsansvarig på Viskadalen Kurs & Konferens är gästerna och fastigheterna alltid i fokus och arbetsuppgifterna kommer innefatta bland annat:

 • helhetsansvar för fastigheterna
 • upphandling, projektledning, kvalitetssäkring och ekonomisk uppföljning av både mindre och större entreprenader
 • arbetsledning
 • underhållsplanering och driftnettoutveckling av fastigheterna
 • säkerställa att fastigheternas funktion upprätthålls
 • säkerställa att myndighetskrav är uppfyllda
 • driva och delta i hands-on underhåll med hjälp av ditt team
 • hantering av felanmälningar från gäster och deltagare

Kvalifikationer

 • minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet från att ha arbetat med förvaltning och/eller underhåll av fastigheter
 • helhetsansvar för fastigheter
 • helhetsansvar för underhållsrelaterade projekt
 • svenska flytande i tal och skrift
 • B-körkort

Personliga egenskaper

Vi tror du är en proaktiv person som förstår vikten av god service samt att kvalitet i leveransen är det absolut viktigaste för nöjda gäster och kunder.

För att passa in och trivas på Viskadalen Kurs & Konferens ser vi att du är en prestigelös lagspelare som trivs med att samarbeta med dina kolleger och bygga goda arbetsrelationer. Här kommer du bli en viktig del i ett mindre team i samverkan med övriga arbetslag på Viskadalen. Vidare är du noggrann och van att strukturera upp det egna samt andras arbete. Du har förmåga att driva förändring i projektform, ställa krav på leverantörer på entreprenad och att följa upp både kvalitet och ekonomiskt utfall.

Om anställningen

Omfattning: Heltid
Varaktighet: 6 månader eller längre
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning.

Var ligger arbetsplatsen

Sälgered
515 93 Seglora

Kontakt

Monica Lember
Platschef
monica.lember@vsaf.nu
0320-183 33

Sök jobbet

Ansök senast 25 november

Ange referens Fastighetsansvarig i din ansökan

@ Ansök via mejl

Mejla din ansökan till jobbansokan@vsaf.nu

 

av Carin Carlström - - - Kategorier: Viskadalen