S i Väst Studiekonferens 2020

Socialdemokraterna i Västsverige bjuder tillsammans med ABF Västra Götaland och Arbetarrörelsens Folkhögskola i Göteborg och Viskadalen till regional studiekonferens. Årets konferens fokuserar på hur vi lyckas med studier!

Snabbfakta

Nästa kursstart:

16 oktober 2020

Ansökan öppnar:

24 augusti

Datum:

16-17 oktober

Pris:

1 350 kronor

Plats:

Viskadalen Kurs & Konferens

Kursform:

Kortkurs

Regional politiskt studiekonferens är för studieorganisatörer, handledare och anställda i SAP, ABF och VSAF för politiska studier.

Nu är det dags att planera in den årliga studiekonferensen som genomförs på Arbetarrörelsens Folkhögskola i Viskadalen, den 16-17 oktober.

Studiekonferensen syftar till att föra en dialog kring vårt gemensamma uppdrag och roller kring partiets studieplan och dess mål. Vi kommer även diskutera rekrytering, nätverka och dela med oss till varandra om hur vi jobbar därhemma med studieorganisatörsuppdraget.

För att studieverksamheten ska fungera på ett bra sätt behöver alla som är ansvariga för studier stärkas, få påfyllning och stimulans i sitt uppdrag.
Vi kommer att erbjuda ett flertal seminarier. Dina val görs i samband med din anmälan.

Konferensen startar fredag 16 oktober kl.18.00 med gemensam start. Lördag 17 oktober startar vi 08.30 och avslutar runt 16-tiden.

Vi som jobbar med S i Väst Studiekonferens 2020