Lärare till vår undersköterskeutbildning

Omfattning: 75% – 100% tillsvidareanställning.

Sedan i höstas bedriver vi tillsammans med kommunerna i Sjuhärad en ny utbildning till undersköterska. Utbildningen bedrivs som en deltidsutbildning där alla deltagarna arbetar inom omsorgerna.

Välkommen till vår skola i Seglora! Vi behöver Dig som förstärkning till vårt lärarlag för yrkesutbildningar och till vår undersköterskeutbildning.
Som yrkeslärare i vård och omsorg kommer du att undervisa vuxna elever och delta i ett mindre lärarlag som gemensamt utformar undervisningen. Tillsammans bygger vi upp en ny utbildningsform för både personlig- och yrkesmässig utveckling.

Vi ser helst att du har erfarenhet av undervisning i ämnet vård och omsorg, att du är flexibel i ditt pedagogiska förhållningssätt, att du har relevant utbildning samt att du gärna får vara utbildad sjuksköterska och/eller ha erfarenhet inom psykiatri.

Din profil:

För att vara aktuell för tjänsten som yrkeslärare vill vi att du har:

  • erfarenhet och/eller behörighet som lärare inom vård- och omsorg
  • god pedagogisk förmåga
  • god kommunikationsförmåga muntligt och skriftligt
  • yrkeserfarenhet

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, erfarenhet inom vård- och omsorgsarbete och erfarenhet av att undervisa. Vår pedagogik utgår från ett erfarenhetsbaserat, reflekterande och handlingsinriktat arbetssätt där praktik och teori är integrerat. Kunskaps- och personlig utveckling sker i huvudsak i små studiegrupper och genom att kursdeltagarna aktivt bidrar till den gemensamma utvecklingen.

Om du har frågor om tjänsten maila eller ring till:

Madelen Amundsjö
Kursansvarig lärare
madelen.amundsjo@vsaf.nu

Magnus Linder
Rektor
magnus.linder@vsaf.nu
070-266 71 21

@ Ansök via mejl

Vi vill ha din ansökan senast 2021.05.15
Ansökning och handlingar mailas till jobb@vsaf.nu
Ange referens Lärare undersköterskeutbildning

Var ligger arbetsplatsen?
Sälgered
515 93 Seglora

av Carin Carlström - - - Kategorier: Viskadalen, Göteborg