Vi söker Reception- & konferensvärd/värdinna

Vi söker nu en person med hotell- och/eller konferens erfarenhet som älskar service och kommer att ha en viktig roll i reception och konferensavdelningen.

Viskadalen Kurs & Konferens är en modern, naturskönt belägen hotell & konferensanläggning i Viskans dalgång i Seglora. Vi har 118 hotellrum (150 bäddar) och 9 konferenslokaler i varierande storlekar där den största tar 225 personer. Hos oss erbjuder vi ett stort antal aktiviteter så som spa, gym, mountainbikes, kanotuthyrning mm. Vår fina restaurang Amelin renoverades under 2020.

Din roll
Dina arbetsuppgifter kommer i första hand vara att möta gäster över disk, förbereda och städa möteslokaler och konferensrum, hantera beställningar av mat och dryck.
Dessutom kommer du att ansvara för bokningar som är på plats för att ge dem den bästa upplevelsen. Du hantera nycklar och portkoder och bistå medarbetare med information.

I rollen ingå även bl. a.

  • Checka in och ut gäster
  • Första kontakten för Konferensansvarig/Kursledare på plats
  • Ta ut olika rapporter
  • Se till att receptionen samt konferensavdelningen ser representativ ut
  • Kassahantering
  • Hantera post och bud
  • Bemanna lobbybaren

Vi söker dig…
som har service ut i fingerspetsarna. En inställning om att sälja är att ge service. Du har lätt för att tala inför stora och små grupper och självständigt kunna lösa uppgifter och planera din tid och dina arbetsdagar. Du är lyhörd och en prestigelös lagspelare som tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och helhetsresultatet.

Allra viktigast är dock dina personliga egenskaper och din inställning. För att lyckas i den här rollen är det viktigt att du har lätt för att möta nya människor och situationer samt vårda befintliga kundrelationer.

Om tjänsten
Tillträde: enligt överenskommelse.

Arbetstider: Främst kvällar och helger, dagtid förekommer

Lön: Enligt överenskommelse

  • Svenska är ett krav
  • Körkort samt egen bil ett krav

Tjänsten är en behovsanställning.

Ansök senast 5 september
Alla ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens utgång.

Skicka din ansökan och övriga handlingar till ledigajobb@vsaf.nu

Kontakt:
Frida Mårtensson
Receptions- & bokningsansvarig
frida.martensson@vsaf.nu
0320-183 14
072-050 99 90

av Carin Carlström - - - Kategorier: Viskadalen