Är du vår nästa redovisningsekonom?

Vill du vara med på vår utvecklingsresa? Vi söker en redovisningsekonom som har erfarenhet av att utveckla ekonomiprocesser och systemstöd i grunden och tycker det är roligt att ta ansvar.

Är du engagerad, driven och har ett stort intresse för ekonomi? Vill du vara med på vår resa med att digitalisera ekonomiprocessen? Då är tjänsten som Redovisningsekonom något för dig!

Arbetsbeskrivning

VSAF söker nu en redoviskningsekonom till en ideel förening som är moms- och skattebefriad. Det ställer krav på att följa interna och externa regelverk i det dagliga arbetet.

Du kommer vara projektledare för övergången från papper till digitalt i samverkan med vår ekonomichef och platschef för kurs- och konferensanläggningen.

Löpande ansvarar du för leverantörsreskontra, ad hoc fakturering, ekonomiadministration, inbetalningshantering och sedvanliga kontoavstämningar månadsvis och årsvis.

Du ansvarar för kontinuerligt ekonomisystemunderhåll och att hålla oss uppdaterad med nya möjligheter.

Vi samarbetar tätt med våra tre avdelningar, två folkhögskolor och en kurs- och konferensanläggning.

Din profil

Vi söker dig som har minst 3-årig ekonomisk gymnasieutbildning alternativ yrkesutbildning med inriktning mot redovisning. Du har minst 5 års erfarenhet som redovisningsekonom eller liknande roll, i ett medelstort bolag där man ansvarar för att helheten hänger ihop. Du har dokumenterad erfarenhet av att migrera från ett ekonomisystem till ett annat. Du har lätt för att lära dig nya system och även att lära andra. Du har goda kunskaper i Excel. Kunskaper i regelverk så som Bokföringsnämndens rekommendationer, Årsbokslut och K2 är ett krav. Har du erfarenhet av system som Fortnox, Hogia och hotellbokningssystem är det meriterande. Du pratar och skriver svenska obehindrat.

Som person är du driven, motiverad och söker aktivt utvecklingsmöjligheter. Du vill arbeta metodiskt och noggrant. Du är självgående och ansvarsfull. Tjänsten innefattar både löpande uppgifter och övergripande projekt, en kombination som man bör gilla och ha förmåga att hantera.
Du har en positiv attityd till arbetet och har lätt för att samarbeta med kollegor.

Arbetslivserfarenhet

  • Redovisningsekonom
  • Migrering av ekonomisystem
  • Ekonomiadministration

Övrig information

Tjänsten är placerad i Seglora men kräver även regelbundna besök på vår Folkhögskola på Järntorget i Göteborg.
Tjänsten är på 75-100% med kontorstider. Kollektivavtal tillämpas. Anställningen inleds med 6 månaders provanställning.
Lön enligt överenskommelse. Fast månadslön.

Tillträde för tjänsten är så snart som möjligt. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ekonomichef Ulrika Everingham på ulrika.everingham@vsaf.nu eller 073-052 90 14.

Välkommen på vår utvecklingsresa!

Sök jobbet

Ansök senast 21 april
Ange referens Redovisningsekonom i din ansökan.

@ Ansök via mejl

Mejla din ansökan till jobb@vsaf.nu

Var ligger arbetsplatsen?
Sälgered
515 93 Seglora

av Carin Carlström - - - Kategorier: Viskadalen, Göteborg