Servitris/Restaurangbiträde

Är du en engagerad och proaktiv person med service ut i fingerspetsarna? Ser du flexibilitet och gästfokus som en självklarhet? Vill du arbeta i vår helt nyrenoverade Restaurang Amelin med framtidsvisioner?

Då kan denna tjänst hos Viskadalen Kurs & Konferens vara något för dig!

Om oss

Viskadalen Kurs & Konferens är en hotell- och konferensanläggning med rötter i textilindustrins och arbetarrörelsens historia. En förläggargård i Viskans dalgång, mitt i Sjuhäradsbygden, som varit folkhögskola sedan 1926. I vår restaurang serverar vi alla dagens måltider en konferensgäst kan tänkas behöva, med kvalitet. Vi serverar allt mellan 20 till 200 gäster om dagen med inriktningen, modern husmanskost. Våra gäster i restaurangen är övernattande- och dagkonferensgäster, deltagare vid Viskadalens Folkhögskola, personal vid anläggningen och allmänheten.
Restaurangen har fulla rättigheter och vår pub går även att hyra för privata evenemang så som bröllop och fest.

Beskrivning av tjänsten

Som servitris/restaurangbiträde hos oss arbetar du med varierande arbetsuppgifter. Ingen dag är den andra lik. Med ett varierande gästantal kan olika sysslor komma att prioriteras. Du kommer sköta försäljningen av dryck och servering i vår restaurang och pub. Servering av både buffé och tallriksservering förekommer. Du diskar och håller restaurang och pub presentabel. Du bistår kocken med enklare uppgifter så som sallads- och fika beredning.
Tjänsten är på 75% med en beräkningsperiod om 6 månader per år. Detta innebär att du under högsäsong kan komma att arbeta heltid men är ledig längre över t.ex. sommar och jul.
Du arbetar främst kvällar och helger men arbetstiderna kan vara förlagda mellan 6-24. Vi arbetar utefter ett 6-veckorsschema.

Vi söker dig

Som förstår att merförsäljning är att ge service. Du gillar att arbeta både i team men även ensam eftersom tjänsten innebär mycket ensamarbete. Du är lyhörd och vill vara en drivande del i vårt utvecklingsarbete mot en nöjdare gäst. Du gillar mat och dryck och att hitta kombinationer dem emellan. Vi söker dig som har tidigare restaurangerfarenhet eller av liknande tjänster med intresse för mat och dryck.

Varför välja oss?

Hos oss kan du vänta dig ett spännande arbete där du får vara med och påverka både din och verksamhetens utveckling hos en trygg arbetsgivare som värnar om dig, och ger bra anställningsvillkor och förmåner. Vi har självklart kollektivavtal.

Övriga kvalifikationer

3 års erfarenhet av liknande arbete.
Du bör behärska svenska språket i tal och skrift.
B-körkort och tillgång till egen bil (kollektivtrafik finns inte till arbetsplatsen)

Om anställningen

Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.
Lön enligt överenskommelse.
Tillträde – snarast.
Tjänsten går att söka t.o.m. 27 mars.

Sök jobbet

Ansök senast 27 mars.
Ange referens Servitris i din ansökan.

@ Ansök via mejl

Mejla din ansökan till
ledigajobb@vsaf.nu

 

av Carin Carlström - - - Kategorier: Viskadalen