Kursutbud

Arbetarrörelsens folkhögskola i Göteborg och Viskadalen skall vara det ledande bildningscentret  för arbetarrörelsen i Västsverige. Vi erbjuder korta och längre fackliga och politiska kurser som riktar sig till hela arbetarrörelsen. Alla våra kurser sker i samverkan med våra medlemsorganisationer.

Samverkan kan se ut på många olika sätt. Allt från att vi endast är med och planerar kursen, utbildar och certifierar handlare som har kursen, till att vi tar hela ansvaret för kursen och genomför den med våra egna lärare, eller att vi kontrakterar specialister inom olika områden.

Vi erbjuder allt från endagskurser till distanskurser som kan vara allt från 15 veckor till flera år.

Så tveka inte att ta kontakt med oss för att diskutera kursidéer ni har för att utveckla er organisation och era medlemmar.

Varsågod att ladda ner vår fackliga eller politiska studiekatalog!
(klicka på bilden så öppnas filen)

Här fortbildas vår politiska och fackliga framtid!

(Klicka på bilden ovan för att komma till Studieportal.se)

Studieportal.se är ett samarbete mellan Socialdemokraterna i Göteborg, Göteborgsområdet, Fyrbodal, Sjuhärad och Skaraborg tillsammans med ABF Västra Götaland, ABF Halland och Arbetarrörelsens folkhögskola i Göteborg och Viskadalen.

Där kan du som medlem i något av Västsveriges partidistrikt hitta samlad information och ansöka till alla kurser och utbildningar som genomförs för dig som ny medlem, förtroendevald eller som bara vill inspireras, lära och utvecklas.

Kontakta vår studierektor med ansvar för samverkanskurser: