Serveras måndag-fredag kl. 11.45-13.00
MÅNDAG
Viskadalens Pytt i Panna serveras med rödbetor samt stekt ägg
Vegetariskt: Viskadalens Pytt i Panna med oumph serveras med rödbetor samt stekt ägg
TISDAG
Pocherad torsk med äggsås serveras med kokt potatis samt gröna ärtor
Vegetariskt: Krämig svamprisotto toppad med stekta champinjoner samt persilja serveras med vitlöksbröd
ONSDAG
Klassisk pannbiff toppad med brynt lök serveras med kokt potatis, gräddsås samt pressgurka
Vegetariskt: Vegobiff toppad med brynt lök serveras med kokt potatis, gräddsås samt pressgurka
TORSDAG
Skånsk kalops serveras med kokt potatis samt rödbetor
Vegetariskt: Asiatisk äggnudel wok med grönsaker och oumph serveras med en lime- & vitlökssås
FREDAG
Stekt kotlett serveras med purjolöksrostad potatis, rödvinssky, persiljesmör samt pocherad broccoli
Vegetariskt: Grönsaksbiffar serveras med rostad blomkål samt tatarsås