Serveras måndag-fredag kl. 11.45-13.00
MÅNDAG
Wallenbergare serveras med potatismos, brynt smör samt gröna ärtor
Vegetariskt: Färsbiffar serveras med potatismos, brynt smör samt gröna ärtor
TISDAG
Rimmad stillahavskungsflundrafilé toppad med räkor serveras med potatismos, vitvinssås samt gröna ärtor
Vegetariskt: Chili sin carne serveras med kokt ris, stekt ostfylld tortilla samt smörstekta haricots verts
ONSDAG
Persiljejärpar serveras med kokt potatis, gräddsås samt smörkokta morötter
Vegetariskt: Persiljejärpar serveras med kokt potatis, gräddsås samt smörkokta morötter
TORSDAG
Stekt fläsk med löksås, raggmunk, kokt potatis samt lingonsylt
Vegetariskt: Rotfruktsbiffar serveras med blomkålsmos samt brynt smör
FREDAG
Skinkschnitzel serveras med stekt potatis, rödvinssky, ansjovissmör samt gröna ärtor
Vegetariskt: Wokade äggnudlar med grönsaker & oumph serveras med vitlökssås