Valledarutbildning

Nästa start: 2021-09-27

– Hur gör man för att mobilisera och vinna kampanjer? Vad krävs för att få sina medlemmar att gå från ord till handling? Inför valrörelsen gör Socialdemokraterna i Västra Götalandsregionen och Halland i samarbete med Arbetarrörelsens folkhögskola i Viskadalen en satsning på att stärka valledarna i deras roll som organisatörer.

Att vara kyrkopolitiker

Nästa start: 2021-09-27

– Förverkligandet av en demokratisk och öppen folkkyrka börjar med ett socialdemokratiskt ledarskap. Utvecklas och stärk dig i rollen som förtroendevald ledamot eller ersättare i kyrkan tillsammans med partikamrater från hela Västsverige på denna distansutbildning i ledarskap för Socialdemokraterna i Västra Götalandsregionen och Halland i samarbete med Arbetarrörelsens folkhögskola i Viskadalen.

Certifieringskurs S-handledare

Nästa start: Kursstart sker löpande

Handledarkurs för dig som fått förtroendet från ditt partidistrikt att handleda politiska distanskurser i Socialdemokratiskt ledarskap som genomförs i samverkan med Socialdemokraterna i Västra Götalandsregionen, Halland och Arbetarrörelsens folkhögskola i Göteborg och Viskadalen.

Att vara lokalpolitiker I 2022

Nästa start: HT22 - mer info kommer

För en dynamisk folkrörelse är det idéburna ledarskapet en av hörnpelarna. Att vara lokalpolitiker H är en ettårig processutbildning på distans som arrangeras för S i Västra Götaland och Hallands sex partidistrikt och 55 arbetarekommuner. Det innebär att deltagarna får tillgång till ett brett nätverk av förtroendevalda för att byta erfarenheter, kunskaper och få nya…

Att leda partivänner C

Nästa start: Kursen pågår

För en dynamisk folkrörelse är det idéburna ledarskapet en av hörnpelarna. Att leda partivänner är en ettårig processutbildning på distans som arrangeras för S i Västra Götaland och Hallands sex partidistrikt och 55 arbetarekommuner. Det innebär att deltagarna får tillgång till ett brett nätverk av förtroendevalda för att byta erfarenheter, kunskaper och få nya vänner för…